Fundersam

Halt, IGEN... Vad är det för fel på dig lille hästen:O
Fick tag i veterinären nu i morse så han kommer ut i morgon och gör en hältutredning och kommer han inte fram till något konkret blir det att åka upp till ATG och det kostar vill jag lova:O
Men så länge han får må bra lägger jag gärna varenda krona på honom!
Testar en ny veterinär nu, Björn von holten.. Sägs att han är jätte bra och framförallt så var han trevlig att prata med! Vilket är en klar fördel.
Så.. Med andra ord fick jag stryka oss från tävlingen den 13 Maj:( Jätte trist! OM han blir frisk snart så satsar vi på tävlingen den 26 Maj i fredshög i  stället ..

Idag och även i morgon passar jag Jameson så jag har att göra(:
Vilket är precis vad jag vill! Vara sysselsatt alltså *ler*
Får se vad jag hittar på med Alco idag, funderar på att gå en sväng med honom så han får röra på sig, han haltar ju bara i traven så det lär inte skada honom..
Nu ska jag sitta och skriva en lista på hästsaker jag vill att Kajsa kollar till mig i Ullared i morgon(: Kan man inte själv följa med så kan man ju i alla fall skicka bud:P
Usch vill inte tänka på hur mkt jag har att göra i morgon, först köpa foder. MASSOR med foder:O Sen ska jag till stallet o sköta om kusarna och därefter stan.. Sen kan veterinären ringa när som under dagen och säga att han kommer.. Så det gäller att vara beredd =)

Ha de gött! Linda o Alco

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0