Dunder kul!:)

Hoppning idag, och Sara följde snällt med.. *fniss*
Hon satt på en stol i ridhuset när vi värmde upp o så kom Magda in o bad henne rida Genial eftersom han hade varit sjövild dagen innan o Sara är inte svår ;D De kom tack o lov ut i ridhuset först när vi skrittade av igen och vilken rodeo.. Och! Jag fick det på film *skrattar*

Magda bad mig komma på krysset så jag la en volt och fattade galopp, precis när jag svänger upp har hon givetvis höjt upp det och lagt det som en rättupp.. Hade inget större val än att hoppa, men Alco flög (som vanligt) Han är jätte duktig! Önskar bara att jag inte vore så feg, men jag störde honom i vart fall inte utan lät han sköta det själv. =) Efter hindert drog han ner huvudet och viftade med det samtidigt som han studsade så om jag inte fortsatt stå i lätt sist efter språnget hade jag garanterat flugit. Hans "crazy-period" tycks hålla i sig, men det är bara kul med bus.. Så länge som man sitter kvar vill säga.

Alco har dåligt självförtroende dock, river han en gång stannar han sedan så man får driva för allt vad man är värd så att han inte ens hinner tänka "stanna" Blir att jobba på!

Ullared om 6 dagar, här ska det shoppas (A) Och Alco kommer få fler julklappar än någon annan i år känner jag *ler*

image63
Alco, jag o ett plytt hinder

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0