Sjuk?

Alco var loj idag igen, glad o mysig att ha o göra med, stod ju inte och hängde men när jag tog ut o longerade honom maskade han. Ska testa o tempa honom i morgon innan jag gör något med honom o se va den visar. Tror det är förkylning på gång, men hoppas inte jag är  faktorn till det :/
Han har gått med ganska tjockt täcke ett tag nu och tjockare kan han inte ha från de blir kallare, släpper aldrig ut honom svettig eller blöt eftersom jag låter han stå inne och torka först.. Så hoppas det bara är en vanlig förkylning utan min inblandning. Eller så är det ingenting alls vilket är ännu bättre!

Passade Jameson med idag så jag hann inte med vad jag planerat, men det gör inget. Longering är trevligt de med, han slipper ryttare iaf *skratt*
Fått nummert till hästmassören som jag tänkte låta massera Alco som julklapp till honom;D Hon ska va jätte duktig och han förtjänar det!

I morgon fyller Cissi 20 (och jag vet att hon inte läser här inne därför kan jag avslöja saker o ting) så Emma ska kidnappa henne o sätta på ögonbindel o dra upp henne till oss så ska hon få rida på Gustavia. Haha, hon är livrädd för hästar men detta ska nog gå vägen (A) Hur kan man va rädd för såna här sagolika djur?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0