Uppmuntrande:)

Idag kom veterinären ut till oss o kollade ryggen på Alco.
Nu när han stått ett tag har de hunnit gå över på de ställen i nacke o rygg som jag/vi antagit att det sitter.
Men tydligen satt de längre fram mot manken o spänningarna på de andra ställena har kommit av det.
Han hade inte jätte ont men reagerar när veterinären tryckte åt ordentligt.
Han ville kolla hur sadlarna låg så vi började med dressyrsadeln o han höll på o få spel när han såg padden *opps*, sen sa han "nåja du har ingen jäkla gelépadd iaf för de är farliga"..
Opps tänkte jag:S Har ju de på hoppsadeln.
Dressyrsadeln låg BRA.. När padd etc var av.. Med andra ord har han vuxit i den nu eftersom den var inte 100 innan därav padden.
Nästa sadel då.. Låg oxå kanoners UTAN padd etc. Gelépadden köpte ja enbart då alla tjatat om hur bra den är o att den är stötdämpande osv.. Men den gör alltså mer skada än nytta.. O ska va den värsta padden man kan lägga under sadeln:S
Paddarna har tagit för mkt plats alltså och han har inte fått plats att bygga mer muskler o nu när han dessutom vuxit lite till över sommarn.
Snutten.. Fått ont pga MIG :O
Var ok att sätta igång honom igen lugnt o sansat.. Dock longering till att börja md o tömkörning mm.
O sen på ridningen igen.. Skulle problemet kvarstå eller förvärras ska vi åka till klinik o röntga. Han var dock 99% säker på sin sak sa han MEN har man RIKTIGT otur så kan de ha med tornutskotten o göra o då måste han som sagt röntgas. Men han tror inte det är det så jag skulle börja med detta.:)
Låter honom vila denna veckan med dock så han får sin lovade semester. Sedan ska vi till tandläkaren nästa måndag (5.e) så på tisdagen efter där (6.e) beräknar ja att longera honom =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0