Om ändå hästar kunde tala

..tänk så mkt enklare allt varit då; för inte ens veterinären kunde vara helt hundra.
Väger nu mellan, spark, ormbett eller insektsbett. Ormbett lutar det mest åt faktiskt :(

Ont har han, det är det inte frågan om, han stöttar helt ok på det när han går lugnt fram och när han står stilla i vart fall, traven blir helst på tre ben. Han snurrade lite ledsamt med huvudet när veterinären klämde och kände på benet och små reste sig för att komma ifrån men han var så himla medgörlig!
Han fick något bandage som ska dränkas i alsollösning ikväll o i morgon förmiddag o sen ska det tas av i morgon kväll.
Veterinären gav honom även två sprutor, en kortisonspruta och en med smärtlindring. Han var jätte imponerad av att han stod stilla så snällt när han stack med den hemska nålen; två ggr dessutom.
Fick utskrivet någon på m.. metacerm?  hur som helst fanns det inte på apoteket och de kunde inte beställa in det igen iheller så veterinären fick ringa in fenylbutazon till Alco hjärtat ist som han ska börja ta från och med i morgon. Nu ska jag bara försöka lösa det med medicingivorna för det finns ingen möjligthet att jag alla 10 kommande dagar ska kunna åka ut till betet morgon och kväll.

.. i vilket fall som helst hålls tummar och tår och hovar för att detta ska fungera !! Veterinären var nämligen lite smått skeptisk och ville ha försäkringsbolag osv för han sa att risken är väldigt stor att detta kommer bli en dyrhistoria. Och är han inte nästan helt ok efter att medicinen är slut så åker vi in med honom till Helsingborg, min lille häst!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0