Skrittande dressyrparet;)

Det är nog vi det *skratt*
Sandra var redan ute på betet när vi kom idag med hundarna. Tog ut Alco via en annan in/utgång idag där det är en liten backe ner innan man är på gårdsplanen. Så fort vi var på rak mark satte vi av i trav för att jag skulle kolla så att han gick rent. Med svansen rakt upp i luften, huvudet krökt o HÖGA kliv satte han av o Knutte (ena hunden) satte av efter, ja jeeeiijklar vad vi sprang. Kunde inte ens försöka proa ner honom mellan skrattanfallen.
Lyckades tillsist vända tillbaka till stallet och då satte Alco fart efter Knutte i stället (ombytta roller) pust, stonk o stön säger matte. Tror inte jag sprungit så fort i hela mitt liv, typ.. banrekord *asg* Pigg är han, min lilla röda;)

Slängde på schabrak o täckesgjord runt där jag fint trädde igenom martingalen o hoppade upp, = en viss form av barbacka ridning *haha*
Skrittade upp till ridhuset där jag böjde igenom honom (i skritt förståss) sedan hemåt igen.
Hade fått med mig benlindor idag så han kunde få bättre stöd runt benet o bulan minskade faktiskt ytterligare. Men é den inte bort efter helgen så får faktiskt veterinären pallra sej ut igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0