Brrr

...freeeezzzing..!

Varit hos foderhandlarn i Håslöv o köpt Müsli till Alco; de hade även lite annat jag behövde så passade på o köpa sånt med.. Två 20 liters hinkar, två ficklampor, en högaffel och två kvastar=)

Insåg att det skulle komma skurar hela dagen så vid 15-tiden åkte jag och mammi till mina busekusar.. Uppspelta och busiga drog de järnet i hagen.
Alco dansade heeela vägen in och gick och blåste, det lilla trollet *fniss*

Duggade när vi red bort mot det stubbfält jag tänkte jobba lite på o mitt i allt när vi travade runt kom en jätte regnskur som aldrig ville ta slut.
Vände om och galopperade upp mot skogen ist och tog skydd under träden. Insåg dock att vi båda redan var genomvåta; så det var lika bra o trava hemåt igen när det lugnat sig lite.
Slängde på fleecetäcket o gav honom lite mat medan jag stod och frös. Kläderna var helt klistrade till kroppen och jag kunde vrida ur allt...:O

Är egentligen emot att rida när det regnar.. Sitta och värma upp deras muskler som sen kyls ner i regnet när de kommer ut igen. Men inte mkt o göra åt när man redan sitter och rider.

Jag som tänkte rida båda idag..! Surt.. Inte för jag tror Armani blev ledsen av att slippa komma ut och rida i detta väder, men ändå;)
Han fick komma in och äta lite gott han med iaf.. Stå och bli varm i fleecen o få benen o hovarna fina. Samt muggen tvättad.
Först hade han på höger fram, när de var borta fick han på vänster fram ist.. Och nu när det nästan är helt borta har han fått på vänster bak.. Hummm.. Får han det av att gå på gräs så undrar jag hur han ser ut i vinter:P
Sen har han fått något konstigt under båda ögonen, vet inte vad det skulle kunna vara..Typ mindre än en lillfinger nagel under båda ögonen. Huden där har blivit grisfägad typ men inte sårig iheller..
Får se vad det blir av det..

Båda fick iaf komma ut med regntäcken igen o de + Nasse fick mumsa på massa äpplen ute i hagen som mammi plockat från trädet utanför;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0