Inkräktare..

. i stallet?

Magda m. familj bortresta över helgen då den äldste (Magdas bror) skulle gifta sig. Så Berit tog hand om kvällsfodringen i lördags och som vanligt går hon och pular med lite allt möjligt så hon kom där inte ifrån fråns närmare 21.30-22.. Iaf hade hon stått och fyllt kvällspåsarna till alla hästar efter att hon fodrat när hon hörde det smälla i en dörr, hon kallade på Cassie och när hon sedan hörde avlägsna röster började hon prata med sig själv så att om i fall att där var någon så skulle de tro att där var två.
Rösterna försvinner inte men hon måste ju hem så hon stänger in Cassie i stallet och går till bilen, bäckmörkt var de ute också. Kollar extra i bilen så att där inte smugit sej in ngn och kör hem.
Lajos och Susanna valde att sova hemma lör-sön så de kom hem mitt i natten någon gång och då stod där tänt både i hela stallet och överallt utanför..
.. och i natt hade somliga hästar troligtvis nog varit oroliga för att två hade vält ut sina vattentunnor som det ska till en hel del för att kunna rubba när de är nästan fyllda. Människor eller spökar det?:O

Alco idag då... BÄST! Helt klart BÄST, har inte mkt mer att tillägga än så.. Pigg o glad som vanligt men så himla bra!
Får se vad vi hittar på i morgon, svinkallt så det är inte lockande att rida ut precis men kanske blir så iaf:)

Ha det gött!

image80


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0