Rosettplockare!:)

.. STOLT!

Lastningen dit och hem gick felfritt, rakt in utan linor osv! *humöret på topp*
I dressyren fick vi full pott, tänk nu på att detta är RIDSKOLENIVÅ, haha.. Annars kan jag lova att det inte varit så högt (A) Men han gick bra, kändes TOPPEN. Det ända ja ser på bilder från framridning osv é att jag får ner handen då och då och tårna vids ut lite emellan åt. Men med lite finslipning på de så sitter de! :D IHH.. Fick i vart fall rosett där!

Hoppningen sedan, jag är ärligt talat livrädd för att hoppa nu har jag insett, men han var en pärla! Två skutt på framhoppningen räckte för han bjöd på fint och hoppade som en gud!
Felfri ritt på banan - clear round - rosett:)
Fick gå en högre klass med, guess what! FELFRI;D Ännu en rosett..
Om 6 dagar är distansen så nu ska vi vila upp oss, båda två är i stort behov av det nu känner jag.

image42

Kommentarer
Postat av: Alla vi på Aagren Arabians

GRATTIS i mängder till världens bästa Al Dia Capo och Linda!!! Åh vad roligt att det gick så bra!!!
Ni är helt fantastiska *hurra, hurra*.
Mailbomba Oss med bilder *snälla*, så vi får uppdatera hemmisen lite :D
Megamånga mulpuzzar o kramizar från Oss!!!

2007-09-16 @ 22:15:01
URL: http://www.aagrenarabians.com
Postat av: stor i orden liten på jorden,

du har en väldigt trååkig bdb/blogg så du vet , inte så kul med hästgrejs o typ noll annat. sen tänkte jag bara påpeka ,att ja tkr synd om Jacob, för att han är med dej , men det visar ju iofs bara att du bryr dej mer om hästar än Jacob.. Du uppskattar inte han till 100% och
jag hoppas han inser snart att han förtjänar tusen ggr bättre ! I sure hope you'll treat him better , det skulle jag gjort om ja hade chansen kvar !
that's all !

2007-09-17 @ 13:32:29
Postat av: SARA MÅRTENSSON !

Okej , Lets fight . Du som är så stor i orden och liten på jorden , jag tycker du kan gå och skaffa dig ett liv istället för att kvadda andras på INTERNET ! Okej ? pfft , tycker du att du värd jacob mer då? vad fan vet du om hur de har de tsm ? du vet inget . för du är en nolla . MAHA ! ^^ , dessutom så är detta en HÄSTBLOGG men VISSA är för tröga för att fatta de ( dock är jacob lindas häst på söndgar ;D haha ) bara för Linda har ett liv och inte patetiskt tjatar om sin pojkvän och för att de inte behöver lägga ut sitt förhållande på internet för att veta var de har varan så behöver inte du komma och muppa dig , right ? så vad sägs om att Linda och jacob OCH ALCO ( som förresten är världens finatste häst )får leva sitt liv och sköta sig själv medans du tar ditt patetiska liv och internet-lever ngn annna stans ! deal ? TACKHEJ !

2007-09-17 @ 20:53:35
Postat av: Någon som har koll

sist jag kollade så behöver man inte skriva varje dag om hur mycket man älskar / saknar sin pojkvän. eller överhuvudtaget skriva om det så att alla andra kan läsa om det. för det är mellan två personer.Tydligen gillar de varandra, annars hade de nog inte varit tillsammans justnu!
Dessutom förtjänar Linda det bästa, antar att du inte känner henne så värst bra ;)
förstår inte mig på folk som dig, som ska klaga på folk som har ngt bra tillsammans. avundsjuk? :O

2007-09-17 @ 20:54:00
Postat av: Elin

Till "Stor i orden..." Avundsjukan lyser i varje ord du skriver. Förstår att du är avundsjuk på Linda för att hon har en så vacker häst som hon valt att blogga om och att hon och hennes pojkvän vet var de har varandra, så hon inte behöver lägga ut bildbevis på deras kärlek överallt! Ett litet tips är att inte besöka Lindas blogg om du inte tycker den är intressant;)

2007-09-17 @ 23:48:35
Postat av: Ellinor

Grattis till rosetterna Linda! Ni var jätteduktiga och Alco var vackrast på hela tävlingen, lätt! :)
Och palla idioter som måste uttrycka sig om sånt de inte vet ett smack om, synd om henne att hon är avundsjuk på dig för du förtjänar honom mycket bättre!
Go Linda, forsätt blogga om Alco! Detta är ju en hästblogg, vad ska Jacob göra här liksom? även om det ridning förekommer i det sammanhanget med, som sara så fint har påpekat redan ;) haha.
Ett tips till "stor i orden liten på jorden".. du är INGEN på jorden om du inte vågar stå för dina åsikter och visa vem du är!!!

2007-09-20 @ 19:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0