Helgen

Gårdagen körde vi ett dressyrpass ute i solskenet, han gick så sagolikt bra!:D Små halkade i galoppen, skulle använt broddarna men det är så lätt att tänka i efterhand:) Men de gick bra ändå så!:) Tror galoppen är vårt säkraste kort hittills..

Idag hoppade jag och Kajsa med Alkisen i paddocken. Jag värmde upp med bommar etc sen hoppade Kajsa (just nu har ja helt fått bort tankarna på hoppning) Kajsa tvekade en gång mot ett hinder och Alco tänkte "nähä, rider du inte så hoppar ja väl inte då" Men han är så lätt påverkad att han é svår att få över sen. Så det blev en del skutt och stopp om vartannat. La upp en liten kombination på knappt 60cm och jag såg hur han bjöd på och precis framför tänkte han "äh jag ångrade mig" och han tvärnitar. dock glider han på gräset fortsätter in i hindert och håller på att gå omkull. Räddar sej själv i sista sekund och upp på benen igen med Kajsa hängandes på sidan och på väg upp i sadeln igen. Han slår om till en 10 ggr högre växel, slänger av Kajsa och skenar ut ur paddocken och försvinner iväg.
Kajsa reser sig men lägger sig igen *hjälp* tänkte jag men hon hade tack och lov bara tappat andan, springer efter Alco som är på andra sidan stallet och slåss med den odrägliga hingsten Cublai.  Matte var nu vansinnig. ALDRIG att han sprungit iväg när man ramlat av honom, någonsin! Och ALDRIG att det ska ske igen!
Kajsa upp igen och tog något skutt till sen slutade vi, suck. Sluta se så dum ut Alco när du bara är duM!

I morgon ska jag och Alco hoppa i ridhuset (igen) tänker inte låta honom gå en vecka nu så att det bara blir skit av det nästa gång igen. Fast de blir nog mest dressyr och ett eller två skutt om jag ska va ärlig;D Fniss..
Han har iaf lagt av med bocksprång efter hinderna så det är alltid någonting:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0