En mysig skogstur:)

Hade förväntat mig en piggelin idag med Alco var lugn som en filbunke:) Sandra gick med oss en liten bit ner mot vägen från betet sen vände hon tillbaka med hundarna igen.
Kände mig helt illamående och allmänt matt, så jag satt nog mer "avslappnat" än vanligt. Antar att man sitter och tjuvspänner sig annars då man alltid måste försöka va med på noterna och helst ligga steget före. Men som sagt, så var det inte idag:)
Märkte att han började spänna sig och bli rädd för något längre fram men jag ansträngde mig för att ignorera det och tittade på annat håll och tids nog slappnade han av och gick snällt förbi vad det nu var som var läskigt:)

Tog något skutt på de små terränghinderna, så välte han den översta grenen för jag inte alls hjälpte honom, saktade ner honom och när han nästan stannat vände jag mig om för att se hur mkt vi "rivit" så tar han ett jätte språng över kommande hinder *iiiihhh* sen fullt ös över nästan sedan var det tomt på den delen av stigen så jag kunde pusta ut:P
Klättrade upp i backarna lugnt o fint, så tog han något travsteg när jag tänkte skritt och jag var inte jätte beredd på de så jag hamnade bakom sadeln *fniss* men kravlade mig snabbt tillbaka igen för att han inte skulle börja sparka eller något:P Galopperade uppe på ängen och red sedan ner till grusvägen igen i andra änden av skogen, travade hela vägen tillbaka till där vi gick in i skogen från början för att hoppa en runda till.
Skrittade över det första hindert ute i kanten eftersom de var lagom förstört sedan vi slått i det:P
Man kan säga att de går två stigar paralellt med varandra, på den högra (där jag alltid håller mig) kommer tre små hinder och på den vänstra kommer betydligt högre. Syftet när Hanna och jag byggde om hinderna var att man ska kunna ta sig igenom "sick sack" för att slippa hoppa några alls.
Vi hamnade mitt emellan stigarna på ena hindert (alltså ute i kanten av det) sedan hamnade Alco i vänster spår där det går ner en "grop" innan hindert o sen kommer de "maffiga" ( i mina ögon) hindert och jag fick inte stop på Alco, gjorde något konstigt skri i luften (men fy va häfftigt det var, vi flög ju) :P:P Sedan tog han sikte på nästa, kämpade med att stanna honom för nu ville ja inte mer, de é ju läskigt!:P Han studsade som en gummiboll innan han stog stilla, en liiiten  bit innan hindert (vad bra att jag lär min häst stanna på hinder, haha... men ja ser mina gränser oxå, hade nog gått åt skogen om vi hoppat de) klappade om honom o pustade och gick sedan vidare.
 Kom ut långt bortom den stora sommarhagen igen där man ska ta sig ner för en BRANT backe innan man é ute på vägen igen, trodde jag skulle glida av honom, låg nästan bak för att inte irritera honom för mkt:P Det lilla shettisfölet i hagen sen fick värsta rycket;) Det såg ut som Gizmo ungefär (min katt) när han sätter fart o bakbenen bara snurrar *asg* Satt dubbelvikt av skratt och Alco försökte trava ute på asfalten för att hinna med den lille.. Så SÖÖÖÖT!:)
Aldrig är det helt ok

.. tkr de alltid finns ngt att gnälla över, men sen är man ju svensk oxå.. O vi är väl kända för att alltid gnälla?! ;) Haha*
Sista distansen (3maj) så kämpade jag mig igenom 53 km och framförallt mitt vänstra knä tog mkt stryk av de, bet ihop alla dessa km för ja verkligen ville genomföra hela tävlingen med en vansinnig smärta i knäet. Har sedan dess inte kunnat rida lättridning längre sträckor åt gången utan smärta så nu har jag köpt "ledande" stigbyglar som ska vara skonsamma för knäna; plattan där man har foten är liksom rörlig. De första två ggr när jag red med dom kände jag stor skillnad och var övernöjd tills igår när smärtan återkom:( Blir att jag måste dra mig till en sjukgymnast tror jag *ajaj*

Idag var det inget vidare bra väder, regn regn regn. Så när vi stod klara inne i det lilla stall där finns ute i väntan på att skuren skulle upphöra hann jag komma fram till att vi kunde rida upp till ridhuset och göra lite övningar så det fick det bli. Även om man skrittar minst 15 min dit upp så skrittade jag igenom honom lääänge när jag väl kommit in i ridhuset med, mjukade upp honom riktigt ordentligt eftersom det knappt blir någon dressyr där ute. Detta var ju bara 2 riktiga passet på över en månad. Lite smått stel o seg men väldigt medgörlig och blev mjuk igen fort.
Galoppen i höger varv var kämpig (han hittade något läskigt i ena hörnan och bromsade hela långsidan dit med huvudet innåtställt) *morr* blev så trött på honom för han gick inte ens att ställa om åt motsatt håll så jag tog ett mer bestämt tag i yttertygeln och tryckte till ordentligt med inner skänkeln o vipps brakade helvetet loss. Han missade dock en viktig sak där, han låg i underläge;D Vi var i ett ridhus o han kunde inte komma någonstans, alltså struntade jag fullständigt i om han skulle kasta av mig eller ej så jag vann fajten med dunder o brak o en sadel framme på halsen. Efter de gick han som en klocka igen, så HIMLA bra. Vi gjorde 3 byten i snett igenom om och om igen bla. o skänkelvikningarna kändes jätte fina! :) Hela hemvägen sen var han cool lugn, lyfte inte en min åt någonting. Totalt genomsvettig dock, men fy katten vad nöjd jag är med dagens ritt!=)

Red till ridhuset

Vet inte vilka av er som läser mig blogg här, som bryr er om att kolla i min bilddagbok; men där skrev jag en "bildtext" igår om att någon erbjöd mig att låna deras ridhus (iaf vid dåligt väder). Dock ville jag klättra i skogen trots regnet igår så jag hoppade det.
Idag däremot blåser det full storm ute så vi skrittade upp mot ridhuset; en väldigt smal asfalterad o lång väg att följa från att man viker av från den "vanliga" vägen. Och där må ni tro att där fanns farliga saker, överallt faktiskt. Satt på 3-delat bett och tack o lov martingal på bråkstaken, slutligen hade jag MINIMALT korta tyglar och händerna sved. 
Han listade ut i förra veckan att vanliga resningar funkar inte på mig längre, utan man ska slänga sig runt, stegra sig högt och kasta sig framåt för då tappar matte nästan balansen o börjar trilla bakåt; idag var det andra gången han gjorde så, de liksom kittlar i magen för det går så fort. Det farliga denna gången var lite lera som stänkt upp från åkern på vägen så jag blev arg på honom, asfalten luktade tom bränt efter hans ryck. I nästkommande resning höjde jag spöet men tänkte lika fort igen "va f*n gör jag" I ren reflex höll ja på att lägga piskan mellan öronen på honom, men ångrade mig. Jag vågar inte och vill inte bestraffa honom så, ingen metod jag riktigt tror på iheller förvisso.
Måste dock lista ut ett sätt att bli av med allt vad stegringar o bakut sparkar heter. Känner mig dock mkt tuffare som ryttare och mycket mer bestämd och ja, nästan orädd på honom. Aldrig någonsin att han får vinna, även om det blir så att jag måste leda förbi honom för att vissa saker kanske är skrämmande (dock var det inga saker som var farliga på riktigt idag)
Kom upp till ridhuset som var VARMT o dammigt, men underlagt var suveränt. Bara satt o "åkte" häst ett tag för jag hade ingen aning om vad vi skulle träna på. Slängde tillsist in det gamla vanliga, förflyttningar, fattningar o ställningar.
Ska försöka få en tid för Monki så vi kan träna nu när ja hittat ridhus, ska dock fråga först så de é ok att ta dit egen tränare;D

Mitt söt troll vill nog bo där ute alltid;D Hade det inte varit så långt att köra varje dag hade jag inte tvekat på att flytta ut honom till de som har ridhuset.

Terräng träning:)

Hämtade upp Hanna vid fyra o drog direkt till skogen där vi byggde om terränghinderna lite;D Inga höjder alls men hinder i vart fall och mkt bättre o vettigare än de förfallna som säkert stått där i något år:P

Vidare till betet (3 min bilfärd bort) där Hanna fixade Alco och jag med vattnet ute i hagen. Det blåste rätt rejält så jag kände mig så nöjd med att jag inte skulle rida idag;P
Körde bort till skogen och satt och väntade på att de skulle komma, vilket jag förväntat mig skulle dröja just eftersom det blåste men han hade bara gått på och varit super duktigt:) Kom tom travande snällt på grusvägen utan att titta på allt gräs som blåste;P
Som uppvärmning för hoppningen klättrade de i backar och jag gick bort mot hinderna så länge. Sedan hoppade de fram och tillbaka flera ggr och han rörde inte en min utan hoppade hur fint och snällt som helst, bara med massa energi och krut vilket jag/vi inte har planer att ta ifrån honom *skratt* (insåg att detta kan jag själv våga mig på att hoppa med honom i veckan:P )
.. efter att hoppat x-antal ggr klättrade de upp genom skogen till ängen och galopperade lite och i väntan på dom fann jag en igenvuxen stig som jag lurade ut dom på när dom kom ner igen;gick ju självklart efter själv med:P Den var hur lång som helst, gick liksom bakom den stora sommarhagen som jag nämnt tidigare. När de kom ut på vägen långt borta vände de tillbaka mot mig igen och drog över hinderna två ggr till och sedan red de hemåt.
Så duktig kille jag har!=)
.. på tisdag om jag kan låna bil med drag (vilket inte brukar vara några problem) så ska vi köra med Alco till stranden för första gången i hans liv skulle jag tro, ska bli kul o se om han törs gå ut i havet:P
Trevlig Midsommar:)

till er bloggläsare!(:
Önskar jag och Alco..!3.dje dagen på 3-delat

Red på 3-delat bett idag igen, så som jag gjort de två senaste dagarna med. Blir ju inte alls bra om han ska gå på pessoat hela tiden.
Vi vek av till höger om den stora sommar hagen som vi i regel brukar göra och där går vägen över till grus direkt och som vanligt började vi trava där.
Han kändes laddad redan när jag hoppat upp  på honom borta vid betet, men jag kände att jag tkr att jag känner honom vid det här laget och vet var och när och varför han gör något så jag brydde mig inte så värst. Travade en liten bit och plötsligt får han syn på gräs i vänster sidan av åker som har en annan färgskiftning och kastar sej hejdlöst åt höger ner för ett stup på minst 2 meter och ut på en åker *hjälp* Man hinner tänka så mkt i luften när man tror att man är på väg av. Men ICKE! Satt klistrad (igen) dock tappat stigbyglarna; blev ganska arg på honom eftersom här rider vi ju alltid så gav honom en smäll i rumpan vilket resulterade i ett luftsprång som i sin tur ledde till ännu en smäll; (aldrig att jag ger mig Alco lilla) Han såg sej besegrad direkt efter andra smällen så vi skrittade en bit på åkern tills det "planade" ut och vi kunde ta oss upp igen. Travade fram och tillbaka ett par ggr där han kastat sig innan vi fortsatte.
Den dansande araben trippade vidare på grusvägarna och jag ångrade mig djupt att jag hade honom på 3-delat, helt ärligt klarade jag knappt ut honom.. Vi vände upp på stigen jag provred på igår där någon byggt terränghinder (som vi återigen gick sidanom) en hel del backar att klättra upp och ner i och tillsist en lååångt ganska brant uppförsbacke som leder till ängen där han fick jobba sig upp idag igen, väl uppe ville han bara galoppera så jag kämpade som en gnu att hålla honom i skritt och trav, lät honom bara galoppera i uppförsbackarna;D
Red skogsvägen bort och red ut genom den "vanliga" slingan. Ist för att vända hemmåt red jag åt andra håller för att fortsätta jobba med honom. hö. galopp fem språng, halt, vä. galopp fem språng, trav.. Halt.. Skänkelvikningar osv. Jag var helt SLUT! Trodde han oxå var på väg att bli trött men när vi vände hemåt trippades det glatt på igen.

Var ute nästan 1,5 h och den enda som tycktes vara slut var jag med brännblåsor på fingarna (känns som om det inte blir 3-delat på ett tag nu)

Ridtur med töserna!:)

.. dvs Sandra o Sofie!:)
Vet inte när vi red från stallet men det var nog inte före sju iaf ;D
Jimmy körde efter oss med hundarna och gick med in i skogen; Alco kändes lite lurig och jag som bara tagit honom på bara 3-delat (dock flyttat över martingalen till de tränset).. Men vi gick ändå först in i skogen och Jimmy kopplade Knutte som trodde han och Alco skulle ha race upp.
Väl uppe travade jag och Sofie tillsammans medans Sandra skrittade jämnsides med Jimmy o vovvsarna.

De höll samma tempo naturligt hela tiden, alltså inte som när Alco går med Jameson och hela tiden måste ligga i för o hinna med i travar traven, Sååå mysigt! Dom tittar snett på precis samma saker och har exakt samma temperament.
Hemmåt var Maggie lite piggare och tog något galopp-steg och då började Alco's rumpa att studsa *fnissar* så vi la ner galopp planerna och höll oss till trav:D
Sandra hade hunnit hem redan när vi var ute ur skogen så vi red på hela vägen hemåt tills asfaltsvägen kom där de lugnt fick skritta av. Självklart skulle Alco ge Maggie lite tjuvnyp i rumpan när han hamnade på efterkälke *skrattar*
Kändes så bra att han gick så lugnt o harmoniskt o dessutom på bara 3-delat. Tror de spelade in att han/de tog ut sig ordentligt igår när Maggie kom in i hagen + att hon var så lugn att han inte kunde vinna något på att flippa ur;P

 

De kom en ponny till betet

Hanna åkte med mig o mamms ut idag.
Hon red ut på Alco när vi fixade med badkar o lite annat smått o gått.!=)

.. efter ca en timme var de tillbaka igen o han hade skött sig utmärkt trots all energi han samlar på sig;D
Vi hann precis bli klara med honom när Sandra kom körandes o stax efter henne kom Sofie med sitt ponny sto.
Koncentrationen på de sista tuggorna av kraften fanns inte för Alco, han steppade o gnäggade gällt så fort han såg släpen så de var lika bra o släppa ut honom i hagen igen.
Han o Nasse väntade otåligt vid grinden på att de skulle släppa in Maggie (tror jag hon heter) o sen bar de iväg,D
Ja katten va de sprang, men så fort Nasse stannade sprang Alco till honom o jagade på honom för han vågade inte springa efter damen själv.
Nasse var ganska elak och Maggie fick in en fullträff på hans ena fram, small rejält men än syns inget. Alco däremot verkade uppskatta damsällskapet och sprang med öronen spetsade rakt fram *skrattar*
Sååå härligt att se dom, hjärtat höll på o sätta sig i halsen några ggr när de kom i full fart ner för den brantaste backen i hagen. fick pustat ut många gånger var gång de kom ner igen *skrattar*
Sen orkade Nasse inte springa mer o eftersom Alco inte vågade springa ensam ställde de sig i varsin ände i hagen;D Han é ju ändå 23 år den gamle skrutten..

I morgon blir de nog att skritta ut alla tre. Eller jag hoppas de iaf, de ska dra en visdomstand så jag vet inte hur jag kommer känna mig efteråt;P
Mamma i övrigt börjar bli mer o mer seriös om att vi ska flytta ut till en liten hästgård så småningom, haha.. Hon är inte klok;DPiggelin(:

. efter 3 dagar med bara skritt o så vilo dag igår vart det en pigg liten häst man skulle ge sig ut på tur med idag *skratt*
Åkte om Gylle o hämtade vårt blåa träns; sen fick det bli dressyrsadeln eftersom det blåste en del ute o den är lättast att hoppa av o i snabbt.
Efter att ha låtit honom vinna sist vi red ut eftersom det höll på att bli riktigt farligt var jag inställd på att hoppa av uppe vid den stora sommarhagen i 3 korset för att komma förbi (de har ju hängt en massa täcken på understa linan), han försökte vända tillbaka innan korset men då skällde jag lite på honom sen gick han på fint, liten som en shettis "kröp" han förbi o sista meterna flög han *asg*
Grusvägarna är ganska hårda eftersom det aldrig vill regna, men vi travade lite försiktigt i kanterna iaf där det var lite mjukare. Blev lite trams under ritten och han var snor pigg. Fick kämpa för att få bort allt vad taktande o sidledsgång heter eftersom jag ville få inte lite dressyr längs vägarna:) På hemvägen smet jag ut på en åker (höll oss dock i kanten), där var en låååång uppförsbacke med lagom lutning där jag släppte honom (snabb jobb som Sandra skulle kalla det *skratt*) Inte för att det gav riktigt vad jag ville för han var om möjligt ännu piggare sen:P
När vi vände upp på sista gräsvägen där jag tänkte ge honom fria tyglar o trava av som jag brukar kom det två äldre människor (minst 65+) på varsin häst, varpå den ena iaf var galoppör o mannen som säkert var en gammal galopptränare stod i sin lilla galoppsadel o lät hästen springa; *hjälp* tänkte jag medans Alco tänkte *jippie* Jag styrde ut honom på ett gräsfält mellan luft sprången och blundade och klämde allt vad jag kunde med benen tills de saktade av o taktade förbi oss med sina hästar och Alco lugnt skrittade vidare *pustar*
Denna ritt var jag väldigt tacksam att jag hämtat de blåa tränset ist för han fick ingen chans att resa sig till de höjder han ville när han blev rädd för lila blommor bland alla gula, eller grus som inte var samma färg som  det han redan gick på, eller när grässtråna stack högre upp än de andra. De andra martingalarna går inte o spänna in mer än vad de redan é så de ger han betydligt mer frihet, men denna är toppen! :D

.. nu hoppas jag/vi på regn så betet kan återfå sin gröna färg!:)


Varma sommarkvällar

, minst sagt.
Var ganska svalt i förmiddags *yes* tänkte jag, men framemot middag slog hettan till igen.

Åkte o handlade vattenslang o kopplingar mm att ha med ut till betet idag, för att slippe springa o fylla badkaret med massa spannar så där heeela tiden^^
Fick även åkt in om Gylle och hämtat ena sorten av Alco's kraft som var kvar så han kan få lite efter ridning=)
Sandra kom ut vid sex så jag hann fylla på badkaret och bära ut all utrustning; grabbarna (spec Alco) sprang som galningar och stod och stampade vid grinden var gång de trodde jag var på väg ditåt *skrattar*

Sandra tog ut Nasse före mig och hann precis få bort hans rumpa när Alco hoppade ut ur hagen i ett jäkla språng med matte efter så gott det gick "pust, jag trodde du skulle lämna mig" sa Alco till Nasse, *asg*
Tillsammans skrittade vi iväg i solnedgången (vad romantiskt det lät, HAHA) Allt var så mkt farligare nu när man hade sällskap. Saker som Alco inte vänder blicken åt i vanliga fall var fruktansvärda, tror han suttit i rumpan på Nasse hela ritten om han själv fått bestämma.  Benen gick inte att lyfta på iheller, spec inte på plan mark, där snubblade Alco så han höll på flyga i backen ett par ggr "kvällsdrömmare nr 1", tror han gick och fantiserade om alla monster han kunde låtsas bli rädd för så att han kunde få igång Nasse som inte lyfter blicke åt de minsta;D och sen hade det så klart varit ett plus om han kunde få av mig på köpet ;P Fick rida en bit ute på en större väg på denna nya runda men där gick han så himla bra, han liksom vet var det inte är jätte farligt att vara skraj *hahaha*
Kom tillbaka efter 75 min eller ngt, myyys!:)

Aldas bebis

Alda fölade igår natt, en jätte fin hingst fick jag höra, men han dog:(
Nu går hon och tittar ledsamt åt Guldas bebis hela tiden berättade Nathalie när hon ringde *stackars*

..........

Skrittade ut en runda idag, trodde där skulle dyka upp grusvägar på den "nya" rundan ja var tvungen att testa men de var bara asfalt alltså bara skritt, lika bra de iof för de var ju kokhett..! Fulgsprayet jag köpt från hööks suger verkligen stort, har alltid tagit de på honom innan ja släppt ut honom i hagen så ja har ju aldrig direkt kunnat se om de verkligen är så bra som de é sagt, men använde de när vi skulle rida idag, o vi hade ändå stora svärmar med flugor efter oss! *suck* .. hur som helst skötte han sig helt utmärkt:D
Lite surt att jag inte funnit paddock att träna i, första stället hade paddock men de hade den som hage till sin hingst o deras ridhus intresserar mig verkligen inte nu när de é sommar; de andra stället var super flott och toppen underlag, lite väl pedantiskt rent o stora svarta grindar som ramade in gården där man skulle trycka på en porttelefon o presentera sig sedan öppnades grindarna.. Bitchen till mamma som bodde där ville inte ha någon "inhyrare" på paddocken dock, suck.. :(
Kan inte åka iväg o träna, inte ens tävla! .. från häst nr 3 kmr ut till betet. Kan bara precis rida mina rundor o lämna Nasse ensam då men tänker inte göra de längre än så. Sen vet vi inte längre om hästen kommer att komma o även om den gör de kommer den inte stanna mer än 4 veckor,.. Well, de löser sig alltid! Någon som har en häst o låna ut?;);)

Nya skor(:

Uppe med tuppen idag igen!:) Hovslagaren skulle komma halv nio ut till betet så jag fick köra hemifrån lite i åtta. Hann ut några min innan han kom så jag hann bära ut sadel o grejor och dra över honom med en borste:)
Hovis var ganska punktlig som vanligt, även om han hade lite svårt att hitta ut:P Alco var tråkig som katten idag, stod och gungade fram och tillbaka och hängde sig över hovis som i vanligordning stod och lyfte hela Alco. Men han blev tillsist förbaskad på honom när han var på ena bakhoven så han röt åt honom och daskade till honom, då vaknade Alcos hjärnceller till liv i sommarvärmen och han stod snällt som ett lamm:)
Provade andra bakskor med sidokappor ist så att han skulle kunna korta tån lite mer, hoppas de funkar ännu bättre än de andra:)

Så fort han var färdig skrittade vi ut en runda så han fick röra på sig. Blev bara precis skritt med eftersom chansen att han skulle vara lite öm fanns ju, men han gick på som vanligt. Testade rida åt andra hållet idag uppe vid en stor sommarhage; där hade de släppt in ytterligare hästar, ett shettissto och hennes föl. Söötttt!
Red upp på nya skogsstigar och klättrade lite, var brant en bit men sedan planade det ut. Kom tillsist till en (vad jag nu skulle kunna kalla det) "bank" där jag var tvungen att hoppa ner, men eftersom ja bara skulle skritta o inte visste vart stigen ledde vände vi på andra hållet ist och testade lite stigar där. När vi sedan klättrade ner igen var det som sagt brant en bit:P Hade hoppats på att hitta en annan utväg ur skogen. Sadeln bara kastade fram och jag trodde jag skulle glida fram på halsen, men *pustar* tillsist var vi nere och jag kunde rätta till sadeln igen :P

Morgonritt

.. trött som en gnu steg jag ur sängen halv åtta idag. Vet egentligen inte varför, för jag var sååå trött men kunde ändå inte somna om^^
Åkte ut till Alco strax efter nio, han låg o sov i hagen när jag kom körandes *söööötnos*
Undertiden som jag hämtade ut grejor så hann han resa sig så jag slapp åtminstonne väcka honom;)

Satsade på att hitta en stor äng att rida lite dressyr på så det fick bli dressyrtränset idag (har inte ringt paddocks-tanten ännu) Tetsade lite nya grusvägar och så stötte vi på flera monster som låg och lurade ute på åkern!! *hjääälp* Då måste man visa hur TUFF man är och kasta sig åt alla håll och kanter och stegra sig när matte blir arg (hade dock spö med mig för en gångs skull så fajten var vunnen överdrivet snabbt) Red fram till monsterna så han fick titta på dom, han gick skakandes dit och vågande knappt lukta på dom.. Haha, alltså.. Dessa LÄSKIGA monster var stora rundbalar med halm *asg* De é ju absolut inte sånna vi har hemma i stallet året runt annars;D

Hittade ingen äng eller liknande att rida på så de blev bara grusvägar, men dock mkt dressyr för det!=) Fast på raksträckor ist. Kändes inte helt ok att sitta med vanligt 3-delat men tar man bara tag i honom lite mer emellanåt så han vet att "hej, jag sitter fortfarande kvar här" och då suger han sig inte iheller fast.
Jätte nöjd med min pluttis idag!=)

Varmt o gött

Har varit underbart väder de senaste dagarna, tyckte dock att det var lite maffigt att rida idag när det var 26 grader i skuggan och nästan helt vindstilla *pustar* Så han fick bara bli borstad och gosad med idag=) Hällde en spann vatten över honom oxå *skrattar* men de torkade nästan direkt igen, insåg även att det var hög tid för hovis för han har tappat tåkappan på höger fram.  5,5 veckor höll dessa skorna! Amen visst;) Haha...

Kom hem för att slappa och bara precis ta det lugnt när någon vibbar mig galet mkt på msn..:) Nathalie som tyckte jag skulle med ut till Vallby för att hälsa på Guldas föl och träffa Alda. SJÄLVKLART!:D Vilka minnen som dök upp när man pussade på Alda, och vilken sötnos till bebis Gulda fått!
Jag slår vad om att Aldas bebis kmr i natt;)

Alda den vita och Gulda och bebis på de andra bilderna

image146


 

image147

image148

image149

Ridtur igen

Hanna var med ute hos Alco.
Hon red ut på lill prinsen och jag, mamma, Sandra o vovvsarna åkte efter i Sandras bil och gick i skogen.
Batterierna i min kamera tycks vara slut för den vill inte starta, så hoppas de inte é ngt annat. Fotade lite med mobilen, dom är så söta så!:) Blev ett filmklipp med när Hanna är någon mm för att åka av *skratt* , så är det någon som vet hur man "vänder" filmklipp på datorn så man kan se de från rätt håll och inte ligga med huvudet på sned så hojta.!

image141

image142

image143

image144

image145

RSS 2.0