I'm back!=)

Äntligen fick telia tummarna loss ;D

Så vad har hänt de senaste dagarna..
Vi har testat släppa Alco med Nasse. Nasse som enligt Sandra ska vara väldigt dominant men ändå tålmodig, dock sätter sig ingen över honom. Haha.. Alco var inge snäll alls, tog tag i täcket på honom gång på gång och försökte svinga runt honom (han hade lyckats mkt bättre med sin plan om det vore en liten shettis han hade att göra med), sen när det rörde sig om att det var hö i hagen eller om Alco drack så lät han inte Nasse komma nära; den lille elakingen. Så vi drog slutsatsen att vi väntar tills täckessäsongen är över och de ska gå på ett stort bete tsm ist där det är gott om gräs.
O just de, bete. Det ringde en man om ett bete i Tegelberga (en bra bit härifrån) där vi kan få betet för oss själva + att där står ett tomt stall vi har fri tillgång till. Rinner vatten genom hagen så vi behöver inte ha badkar men fick givetvis om vi ville för vi kunde dra vatten från huset som oxå stod tomt ;D Skulle kollat på det idag men då det kom grymt mkt snö igår så fick vi skjuta upp det. Blir nog måndag nästa vecka tror jag. Hoppas jätte mkt på detta, måste finnas träningsmöjligheter med så vi får se hur det ser ut!=)

Mest ridit ut de senaste dagarna, själv. Eftersom han inte alltid ska ha tryggheten med att han kan gömma sig bakom någon annan om det är läskigt, och som vanligt har han varit mkt mkt snällare när vi varit själv än när vi har sällskap!:) Njutit varje sekund på ryggen på honom och gett honom friheten att länga ut så mkt han vill på vissa ställen och ändå kunnat få ner honom till trav med bara rösten mitt ute i ingenstans *min duktiga prins*
Idag var det dock vilodag och i morgon får vi vara ordentliga och dressyra lite.

image108

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0