Betessläpp:)

Hanna sov gott i morse så hon åkte inte med till stallet, och när jag väl kom dit hoppades jag på att Sandra hade Jimmy med sej men han låg oxå hemma och sov gott. Haha så vi fick klara oss själva:)
Efter att ha lastat bilen med lite nödvändigheter och borstat pållarna och satt skydd på benen var det dags att lasta. Sandra tog Nasse själv och kunde utan problem själv stänga bakbommen osv, han stod och dansade lite bara när han såg att han skulle få sällskap i släpen.
Sandra tog Alco med och han stannade och tvekade lite, trodde väl att vi skojade med honom *fnissar* hittade inget bra ställe att fästa linan på så fick prova utan, knep honom lite i bakbenen och han gick rakt in och stod snällt när jag stängde bakom honom/dom *duktig häst* :)

Gick toppen att köra två, tur Sandras bil är så stark *ler* Lät Alco komma ut först så han inte fick ngt ryck när Nasse gick ut men han var fegis som vanligt. Haha.. Backade något steg och hoppade sedan in igen ett par gånger *asg* sen kom han lugnt ut och jag kunde ta honom och dra av allt jag tagit på honom;D
Mannen vi hyr betet av var oxå där ute och kollade så allt gick bra och hjälpte oss lite:) Tror Alco förstod vad som var på gång för han gick med stora bestämda kliv rakt in i hagen och sedan sprang de rundor, dock inte så vilt som jag trott!=)
Lastade ur bilen och kollade lite så allt gick bra sedan åkte vi och lämnade släpen och sedan till stallet för o tömma boxarna mm.
Lånade Lajos ena bil och körde sedan hem och vilade lite och åt. Därefter åkte mamma och Hanna med ut till betet igen för att hälsa på dom ännu en gång, knasigt nog kom de springandes till grinden så fort de såg oss. *sötisar* Sandra o jimmy kom strax efter oss och dubbelcheckade de med.
Tror de kommer stormtrivas! Fullkomligt över mysigt, och just att det är i en dal med så de kan få lä. Gården är dock tom så där é inga människor mer än när vi kommer så de får klara sig med varandra.
Rinner färskt vatten hela tiden i ett stort badkar från någon underjordisk källa så vi behöver inte fylla på så länge de inte kommer bli någon stor torka i sommar:P .. de vågade dock inte dricka där så länge vi varit där men är de riktigt törstiga samlar de nog mod :)


image136

image137

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0