Hoppträning på Rinnehill

Körde Alkisen o Ellinor till Rinnehill för hoppträning igår. Hade som sagt ingen aning om vad det var för tränare eller vilken nivå övriga låg på osv. Det enda vi visste är att vi oavsett skulle hålla Alco på låga höjder.
Men då de flesta ansikten var nya för tränaren valde hon själv att låta gruppen på 4 ekipage bara hoppa smått så hon kunde få sig en uppfattning av alla.

Alco var piggast i världen;D Ellinor satt med ett stort smile o skuttade med honom när de värmde upp.
Jag fick dock plocka sporrarna på henne när de skrittat ett varv, för hade hon råkat lägga till dom hade han troligen exploderat.
Tanken var att de skulle gå i lång o låg form men Alco gick i hööög o trippade på o tittade sig omkring o blåste lite *fnissar* Bakbens aktiviteten var det iaf inget fel på:P

Han gjorde inte ett endaste stopp under hela träningen *imponerad* o de trots att hon ändrade hinderna o bl.a la sockerbitar under ett räcke. 
Han hade bara så himla kul!
Han är ju lite slarvig med o lyfta på benen när hinderna är så små så han petade i ett par gånger, dock var det inga bommar som trillade.

Valde ändå att avsluta banan på iaf 75 cm till Ellinor o Alco eftersom vi måste komma fram till vilka höjder vi ska ta till på söndag:D Och ja.. Han är BÄST ;D

Här är två klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=SktDk8NTXk8&feature=channel_page 

Smällen ni hör på andra hindert är skorna som slå ihop;)
O avvbrottet är för att min mobil börjar ringa, SRY;)
http://www.youtube.com/watch?v=TfkTWAL1GuM&feature=channel_page 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0