Tillåta sig själv

Att tillåta sig själv att LEVA är viktigt. Att kunna göra något som är mer för en själv än för alla andra, eller undvara tid från alla måsten o göra något som gör en glad är jätte viktigt om man ska orka med vardagen.
När man jobbar 100% och har flertalet hästar måste dessvärre tiden tas från något för att man ska kunna ge sig själv lite annat i vardagen. Jobbar fortfarande med att inte få dåligt samvete för det:)
 
Denna dagen, min första lediga dag efter flera arbetsdagar blev det stona som fick se sig "bortglömda". Har inte varit hos dom på en vecka nu. Men hoppas hinna ut efter jobb o stallfix i morgon kväll :)
Mår så bra när jag kommer ut där att även det ser jag som lite vardagslyx, men just idag hann jag helt enkelt inte med.
 
Emma o jag tog en skrittur i morse på Alco o hennes Asse. En för mig ny runda. Jätte mysig!:)
Dock asfalt hela vägen hem och möte av en lastbil bla men det gick strålande:) Hade inte Alco fått styltor i den lilla snön vi passerade hade vi kunnat trava för gräset var mjukt (:
Nästa gång så!:)
 
Lotta kom senare så vi och sambon åkte till stan o fikade på ett av konditorierna där, GUD SÅ GOTT!.
Satt ett bra tag o bara pratade om allt mellan himmel och gjord, om framtiden och vad som kommas skall.. Det är ju trots allt en del på gång för oss båda två...
 
Har tom hunnit med lite Sandra tid idag;)

Samt så stod det städning på schemat, inte lika skoj kanske;)
 
På bilden ser ni den varma chokladen jag drack på fiket.
 

Snöblandat

Applåder; jaja jag vet. Jag är så förbaskat duktig på att uppdatera bloggen numera att ni måste ha svårt att hinna med alla inlägg ;D
 
Sista tiden har det inte hänt mycket nytt. Vädret suger, underlaget suger osv så man kan inte göra så mkt med hästarna.
Stona trivs utmärkt hos Liz, de har dock inte fattat att mitten av hagen är en stor sjö utan de har nu två dagar på rad gett sig ut på isen... Trots att de försökte skrämma dom igår med att slå sönder isen med en slägga när de stod i kanten så tycktes de ha glömt det till idag.
Dock är det tö just nu så förhoppningsvis smälter is bort så att de inte ger sig på det lilla farliga äventyr igen^^
Liz hjälpte mig att verka Lady idag; eller rättare sagt, hon gjorde det åt mig ;) TACK<3
 
Louise har ridit Alco hela helgen men idag tog jag en sväng på honom och Mattias gick med. Var så halt att man knappt vågade skritta ens. Får se hur det ser ut i morgon, om man vågar ge sig på att rida alls..
 
Doffe o Cezar ska förresten även de flytta till Liz en tid, eller ja hon ska låna de som sällskap till sin lille hingst ett tag o på samma gång får de bete o gå o ha det bra:)
De kommer tillbaka i höst tror jag(:
 
Santana o Wind Fire ska kastreras i slutet av Mars, som jag LÄNGTAR! Just nu är de så dryga att man knappt orkar se dom;)
 

Mysig morgontur på prins röd

Har inte kunnat rida på ett bra tag, vädret har motarbetat mig.
Men idag gav jag mig attans på det så vi skrittade ut en runda på ca 40 minuter. Så mjuk o fin han var mitt lilla liv:) Det var bra halt på sina ställen så vi glattade till ett par ggr; men vi behövde komma ut o han behövde röra på sig.
 
Stona hälsade jag på här om dagen o de mår så bra så, dock är de inte direkt roliga att försöka fånga in i hagen, tror de njuter av att känna sig "fria". När jag fått tag i Ida fortsatte mammsen o Mattias att jaga fatt på de andra två vilket tog sin lilla tid;)
Ska ut o hälsa på dom i morgon igen.
 
 
 
 

Födelsedag o flytt

26 år idag, känns helt sjukt. Tror det är dags o sluta fira. 25 kändes mer lagom(:
Underbara Emma bjöd mig på födelsedagsfrukost på Espressohouse o mannen i mitt liv bjöd mig på helgbuffé på Kina restaurangen i stan nu i kväll <3
 
Tog en sväng om foderhandlaren i morse o vid lunchtid lastade jag flickorna; Ida, Lady o Donna o körde hem till Liz i Blentarp där de nu ska få bo.
Helt fantastisk natur!:) O en hage på närmare 6 hektar.
Jag tog fullservice då det är en bit för mig o köra, så jag kommer bara köra ut där 1-2 dagar i veckan själv. Men det känns fantastiskt tryggt att veta att de inte kan ha det mkt bättre.
Fick ett mms nu ikväll när de fått komma in i boxarna, SÅ MYSIGT:)
Förutom att hästarna fått det mycket bättre så behövde jag flytta dom för att få ner kostnaderna. Man ska inte tro att de är lönsamt att ha dom hemma alltid;) Speciellt inte när man inte äger stallet(:
De är ju mina lika mycket ändå<3
 
Alco har haft semester denna veckan, jag saknar motivation. Hur får jag tillbaka den? Vill längta efter att sitta i sadeln... Trodde jag skulle göra de efter några veckor utan dom men nej; inte denna gången.

Kikar ni på den översta bilden så sträcker hagen sig ner till huset ni ser långt där borta. "Sjön" ligger migg i hagen
 

RSS 2.0