Borta bra men hemma bäst?

.Nej verkligen inte i detta fallet. När vi kom upp på perrongen för att ta tåget över till Sverige (flög från Danmark) igår ville vi bara vända tillbaka in på flygplatsen igen o köpa en flygbiljett o åka tillbaka till värmen igen.
 
Vi har haft en fantastisk semester; då jag inte mått så bra alla gånger har vi fått hålla ganska lugnt tempo o ge oss ut på utflykter lite mer utspritt. Vi har bla besökt Honolulu Zoo, Dole Plantation, Pearl Harbour (där vi gick ombord på USS Missouri), diverse stränder, ett Outlet Center där vi fyndade märkeskläder till nästan inga pengar alls, Sea Life Park mm.
Däremellan har vi bara mått, legat o jäst på stranden, badat massvis.
Dessvärre har vi levt på i stort sett bara skärpmat; på Hawaii (USA i allmänhet) är det dyrt att leva (då ffa maten) så vi har för det mesta ätit på Food Courts. Så skräpmat vill jag inte se på länge igen, det står mig upp i halsen bara jag tänker på det.
 
Kan verkligen rekomendera Hawaii som resemål! Men vill man (som en man jag pratade med på bussen där sa) verkligen se Hawaii ska man besöka de andra öarna med.
Vi var på Oahu och den ön är i stort som att vara i en huvudstad.

Det som förvånade mig är att min bild av USA är väldigt stränga poliser o hårda regler/straff mm. Men det är som om det inte riktigt gäller Hawaii då där är mer slappt.
Vart du än går, när som helst på dygnet kan folk komma fram på gatorna o fråga om man vill köpa Marijana. Varannan människa du möter på kvällarna är hög o på morgonen finner man folk lite varstanns som ligger o sover på gatorna. (där är otroligt mkt hemlösa men jag kan garantera att de du ser mitt i stan på morgonen inte tillhör dom;) )
 

Hawaii

Nu drar vi mot Hawaii!!;) En lååång resa väntar men det kommer vara sååå värt det:)
Första stop blir i Wachington, nästa i Los Angeles för att slutligen flyga till vårat mål - Honolulu!:)
 
Malin har hand om Alco:)
 
Åter den 25e
 

RSS 2.0