Snopet

Inte riktigt min dag idag^^
När Mattias skulle till jobb i morse hade han fått punktering på bilen. Så han rullade tillbaka o tog den andra bilen; vilket resulterade i att jag stod utan bil..
Mammsen var snäll och körde hem till oss för o passa Isabella o jag kunde ta hennes bil till gården då tanken var att jag skulle rida ut en sväng. 
Väl där upptäcker jag att nyckeln till huset inte hittat tillbaka till nyckelknippan sedan hans föräldrar var på besök,  utan den låg där inne. Vilket inte hjälpte mig som stod utanför o behövde komma in för o byta om.
Dubbel suck**
Så de blev bara att släppa ut Alco o Magic o fixa lite i stallet, sedan åka hem igen.
Hade de inte varit för att mammsen skulle åka o jobba hade ja kunnat åka o hämta hennes nyckel men men. 
Bättre lycka i morgon? ;) Då har jag iaf bil.
 
 

möte

Vid 9 i morse hade vi stallmöte. Passar oss utmärkt då jag har en morgonpigg tjej:)
Glömde ta upp en sak kom jag på, får ta de nästa gång. Lättast är nog o skriva ner när man kmr på ngt för man har minne som en guldfisk.
 
 
Sandra o jag fixade lösdriften lite snabbt o hon hjälpte mig även att ta lite bilder på Cezar. Han var dock inte lätt att ställa upp. Därefter åkte jag hem m Bellis igen.  Passade på o pw 3 km rundan när hon sov middag i vagnen. Får försöka pallra mig iväg på lite rundor när hon ändå sover.
 
 

stallmys

Igår morse red Alco o jag ut en längre runda. Han hade stått i 2 dagar så jag trodde att han skulle va på tårna,  men nej då. Ist var han mjuk o fin.
Jobbade på att ha honom lång o låg hela rundan o de gick nästan hela turen,  förut i galoppen. Där korvade han ihop nacken o försökte suga tag lite i bettet. 
 
Idag har vi varit på banan o longerat. Testade mha kommando att få honom länga o korta traven o de gick minsann. Han var så trött när vi gick tillbaka att han drog benen efter sig.  ;)
 
 

RSS 2.0