Jobbigt

Det är verkligen skitjobbigt att ta beslut om o sälja en häst.  Jag har aldrig tanke på att behålla en häst en viss tid när jag köper utan jag köper mig en livskamrat. 
Men de som är snäppet jobbigare är när man ser att en häst man sålt är till salu igen. De gör ont i hjärtat.  Även om nuvarande ägare säkerligen säljer av en god anledning, men det känns inge bra. 
Sandra skrev att hon sett Doffe till salu, o visst är de han. Jag önskar det fanna möjlighet att köpa tillbaka honom. Men tiden går fortf inte att köpa.
Vill ni eller någon ni känner ha en fantastisk charmig, tillgiven, social o trevlig mini ska ni definitivt köpa denna lille kille.

Glad Midsommar

Glad Midsommar! :)
Hade hoppats på bättre väder men vad gör man. Är det uppehåll i em så ska vi till Östervångsparken o dansa runt midsommarstången.
 
Grävde där hemma för 3 dagar sedan o nu har träningsvärken kommit m buller o bång. Så trött i mina armar.. och ben.
 
Longerade Alco idag. O efteråt skrittade jag honom barbacka i grimma o grimskaft tillbaka till hagen.
Han börjar få en bränd mule, vet dock inte vilken sol som bränt den då jag knappt sett den på senaste^^ Men helosan sol är vår räddning även denna sommar.
 
Santana o Wirre njuter av betet. Jag hoppas det räcker länge  (:

trött

Trött o seg... Fy bubblan va jag är trött på jobb nu. Längtar såå tills semester! 32 arbetspass kvar, de e helt förmånga. Men sen varvar jag föräldraledighet m semester så 5 veckor ledigt blir de iaf :)
 
Körde förbi Sussie i Dalköpinge o lämnade in två täcken efter jobb till tvätt; de var förstora för vår maskin (:
Det börjar ta sig ute i stallet nu. Inte mycket tvätt kvar nu.
 
Sandra o jag lyckades få till en dag vi kan åka till Falsterbo Horse Show ihop. Föredrar att gå på onsdagen då de e både banhoppning o terräng i ett (helt glömt va de heter, hunting?)
men det får bli fredagen detta året. Bättre de än inte alls

Fortsättning

Fortsättning med städning o rensning i stallet idag:)
Hann med 5 maskiner täcken o schabrak.
Gick in i boxen där jag har Santanas vagn o där vi även har täcken mm o fick syn på 3 små kattungar.
Kattmamman som fick ungar för någon vecka sedan har hållit dom gömda; men hade äntligen hämtat fram dom. Såå söta!(: Lite skygga dock då de inte haft kontakt med människor tidigare men de ska det bli ändring på:D
 
När Isabella sov middag gav jag o Alco oss ut på en längre tur. Han var seg o hade noll framåtbjudning. Började inbilla mig att något var galet men inte då. Så fort vi vände hemåt blev han pigg o glad igen o försökte småjogga så fort han fick chansen.. Han hade väl bara ingen lust att motionera idag helt enkelt.
Tillbaka i stallet igen så kikade jag över boxkanten till kattungarna o såg att där nu var 4. Antingen hade den 4de gömt sig väl tidigare eller så hade kattmamman hämtat den undertiden jag var ute o red.
 
Senare på em tog jag mig i kragen o oljade in hela Santanas körsele.. Skulle ha gjort det för längesedan men har bara skjutit upp det.

RSS 2.0