Hard work

Idag har varit en sådan dag som man utan tvekan kan kalla för fullspäckad.. Men då man kunnat spendera större delen av dagen utomhus så måste jag säga att den varit väldigt bra.
Snabb städ här hemma i morse sedan åkte jag o Isabella till gården o har spenderat precis heeela dagen där.
Började med att städa bilen invändigt, därefter mockade jag ur Alco's box.
Påbörjade urmockning av lösdriften. En bädd som legat i nästan ett år *puh*. 5 fulla skottkärror orkade jag med sedan ville ryggen pausa.
Har även haft ridlekis, ridit ut en runda på Alco. Låtit Bellis rida Alco några varv runt stallet (ville inte hoppa av igen). Tvättat 4 maskiner tvätt i stallet. Så glad att vi har en fungerande tvättmaskin där ute igen så man kan få undan allt.
Sist men inte minst kom hovslagaren.
 
 

Inte rädd

Bellis är inte det minsta rädd tack o lov (: Efter ridlekiset idag (körning) sprang hon in i stallet o hämtade sin hjälm för att få åka med en runda runt stallet :)
 
Tidigare idag var vi iväg på pay n jump m Alco i Simlinge (Inte ens 10 min bort).
Jättefin på framhoppningen o bjöd på allt. På banan sen blev han sig själv igen o tvekade o stannade ett par ggr. Undertempo i första klassen men i andra var de bättre "go" o han hoppade kalas fint när han väl hoppade;)
 

Av "glidning"

Hade med mig lilla loppan till gården igår. Mockade o gjorde i ordning till Alco först; därefter tog vi in Santana o spände vagnen för honom. 
Körde ut en liten runda i det fina vädret=) (solen kikade ju faktiskt fram en stund på em)
Bellis älskar att åka med o hjälper mig att hålla i tömmarna=)
När vi var klara fick hon skritta honom bort till gräshagen där han skulle få gå en stund men hon ville minsann inte hoppa av. Jag backade några steg för att ta en bild.. Innan jag fick tag i henne igen så kasade hon av. 
Hoppas inte hon blev rädd nu bara(: Tråkigt i så fall när hon tycker de är så kul o alltid pekar på ryggen o säger "sitta"
 

glömmer

Glömmer i vanlig ordning att uppdatera bloggen. Föredrar att blogga från datorn men använder den sällan så idag får de bli från mobilen.
I lördags hade vi tandläkaren ute till hästarna. Alco var först ut, lite vassa kanter mm men inget större fel.
Sedan var de några hästar emellan o därefter Santana. Lite mer pill med honom men de blev bra tillslut. Nästan ingen tandis tar minishettisar men Lisa testade o de gick nått så när. Hon kommer ta hem utrustning som är mindre inom en snar framtid så har ni minisar (eller ja andra hästar för den delen med) så kontakta henne! Hon var superduktig och jag tror jag talar för alla då (:
 
Vi börjar så smått att vänja både stora o små vid gräs, vilket de uppskattar;) Alco ratar i stort sätt höet nu för det är bara gräs som gäller.
 
Blev en tur i morse på prins röd! Glad att jag tog mig i kragen o red.
Spenderat nästan hela dagen m lilla loppan ute på gården. Hon fick skritta Alco efter mig o blev inte allt för glad när hon skulle hoppa av.
 
 

VÅR!

Härliga underbara väder:)
I fredags tog jag Bella i vagnen när hon skulle sova o pw ner till gården. Ganska exakt 5 km o fyy vilken dålig kondition jag fått.. Efter 3 km trodde jag att jag skulle "dö" *fniss*.. Men de gick (:
I lördags hade jag körlektion för en kille så vi körde ut en runda. Bella följde också med då jag inte hade barnvakt:) Hon älskar att åka vagn o klättrade självmat upp i den redan när jag höll på att spänna för.
 
Idag har Tina varit hos oss (hon vi kommer hyra bete av).. Hon lånade Alco en liten stund o tog en ridtur:)
Sandra kom strax efter o vi hjälptes åt att avmaska hästarna. De små tror de e godis vi kommer med o ställer sig o knuffas för att få;D
Nu sitter jag här hemma o väntar på att lilltjejen ska vakna så att vi kan åka en sväng till morfar o se när de lägger trädäck :)

RSS 2.0