piggelin

Det märks att det börjar bli kallare för hästarna har fått en massa extra energi. Santana ville bara busa sist Isabella red så igår spände vi honom för vagnen o körde en runda ist. Lika skoj de + att han fick springa av sig lite mer än om någon rider  (:
 
Jobbar mycket nu men ser framemot ett ridpass i helgen på Alco.

Fixat

Nu är Santana o Alco äntligen färdigklippta.. Klippte dom både igår o Lullan tog finliret på Alco idag:) Hon är lite snabbare på att hoppa undan hans kvicka bakben, men jag tror han var ovanligt snäll i år.

Hann skritta en sväng igår innan han snubblade o skon vred sig en aning. Men hovis var snabb o kom inom 20 min! *gillas*
Nu hoppas jag att vi slipper hovböld lr annat trams då tåkappan stack in i hoven (dock gick den inte innanför hovväggen) så *peppar peppar*

Klippmaskin

Klippmaskinen strular som vanligt.
Hade lovat Isabelle att hon kunde låna min när hon skulle klippa Martha idag, så jag passade på att klippa Santana på halsen för o se att den gick som den skulle innan de kom. O givetvis va den sämst. Men efter många om o men fick äntligen hennes pojkvän rätt på den. Nu hoppas jag att den fortsätter sköta sig så att Santana kan bli klar + att jag tänkte klippa Alco.

RSS 2.0