Slappa dagar

Efter 1 vecka på Kreta är vi åter hemma. Kom hem natten till i fredags.
Haft en jättehärlig vecka med sol o bad, i vattnet hade jag nästan inte ont alls o kände inte av foglossningen så mkt så ska fortsätta åka till badhus härhemma tror jag. :)
Går jag längre sträckor så är det kryckor som gäller, skönt o ha ngt o luta sig mot men samtidigt besvärligt att ta med sig hela tiden.
 
Var hos hästarna igår o bytte hage igen. Är nog sista bytet innan de får komma hem. Får ta en dag i taget nu o se hur vädret är. Blir de för bråkigt väder får de komma hem fortare.
Är jätte positiv till tjejen som provade Alco, hon red lite när vi var iväg med. Hon ska bara bestämma sig om hon vill fortsätta rida honom nu eller ej:)

Fodervärd

Mitt i allt när jag som minst trodde att jag skulle få svar så svarade en jätte trevlig tjej som ev kan tänka sig att ha Alco på foder utan att han flyttas. Just i detta nu är hon ute o provar honom en sväng tsm med Isabelle som rider Martha. Hon visar var ridbanan finns samt någon ridväg. 
Håller tummarna för att det går bra o att hon vill "ha" honom alt prova honom fler ggr

Hovis

Så var det återigen dags för hovis. 
Då jag knappt kan gå mer än några meter innan benet låser sig bad jag honom fixa hovarna vid betet och det gjorde han så gärna. Tack o lov för uppehåll även om det blåste massor.
Studerade mina grabbar o insåg att de båda (spec Santana) är i stoort behov av bad. Vilka riktiga lortbollar.
Får se om jag kan flirta till mig hjälp av ngn efter betet.
En annan sak jag funderat över är hur jag ska göra m Alco, jag tycks inte hitta ngn som kan hålla igång honom åt mig vilket gör mig lite ledsen; det är ju en väldigt trevlig häst som dessutom är lättriden med rätt ryttare.
Hitta någon som vill ha honom på foder utan att flytta honom känns omöjligt. Att hitta en medryttare som inte är 10 år o som vill lära sig rida verkar oxå omöjligt.
En fd kollegas dotter rider honom lite grann tillfälligt iaf o det uppskattas.
 
Idag är det iaf Isabellas 3 års dag. Igår hade vi kalas; som hon hade längtat o så bra det blev:)
Idag ville hon ha ännu ett kalas så det var en himla tur att morfar kom o lämnade paketer;)
 

RSS 2.0