Frustration?!

Jag är ledig sammanlagt 4 dagar denna helg.
Jag har haft en snabbavklarad förkylning, njutit av en ridtur på Alco i morse i fantastiskt härligt väder. Det största o mest glädjande för mig/oss är Bella la blöjan igår ( har den bara på natten nu ) o jag kunde inte bli mer stolt. 
Trots allt detta så tar ilskan o frustrationen över när man inte borde vara annat än väldigt glad. Jag blir så illa behandlad/bemött av någon/några o bara biter ihop o biter ihop men bägaren rinner snart över. Jag står snart inte ut. Hur kan man stå ut med sig själv ens?
 
En annan sak som åter igen dykt upp i mina tankar är hur bra jag trivdes på gården när vi flyttade hit för 6,5 år sedan. Här stod snälla, trevliga o  varma människor som jag hade så himla roligt ihop med. Jag trivdes tom de halvåret vi var helt själv. Varför kan det inte bara vara som förr?:) Tror motivationen till ridningen mm varit större då o man hade gått till o från stallet med ett leende. 
 
 

10 år

Alco o jag har hängt ihop i 10 år i höst. 10 år? ! Är det inte helt galet. Han är den absolut snällaste o mest medgörliga häst jag någonsin utbildat. Även om han är en mespropp har han alltid funnit sig i allt man gjort o alltid försökt även om vi missförstått varandra många ggr;)
Idag är han något mesigare  (inbillar sig en del som inte existerar) men fantastiskt rolig. Pigg o framåt o kan alltid hitta på ngt skit. Det är absolut ingen tråkig häst som bara går o går o aldrig hitta på ngt hyss.
När han var 4 år kunde jag rida ut barbacka bland bussar o traktorer utan problem. Idag är jag inte lika tuff; ) (har väl blivit förnuftigare med åldern)
 
Idag blev det en runda i kyla o blåst. Inte alls skönt väder tyckte jag men motionera behövde han/vi annars kommer vi aldrig igång igen. Valde att galoppera en kort sträcka o insåg att jag nog får ta i om jag ska få stopp på honom igen; )
Kanske inte helt smart att välja att galoppera på hemvägen när han mest skrittat o travat i 2 veckors tid.
Bella fick oxå rida en sväng, hon ville som vanligt inte hoppa av efter den lilla rundturen 

hemma

Kom hem sent i månadskväll igen. Haft en toppen resa; släppt alla måsten o bara njutit o kopplat av :) Är tacksam för alla som hjälpt till så det gått runt med hästarna, ni är verkligen guld värda.
Nästa resa bokade vi i tisdagskväll *skratt* Det får bli Grekland 1 vecka i sommar. Då går förhoppningsvis hästarna på bete så då är det inte lika svårt att få ihop det.
 
Alco o jag tog en skrittur igår (: Louise började sätta igång honom när vi var iväg så ni kör vi på :)
 

Holiday

Så blev det äntligen dags för semester o sol o värme(:
Vi anlände på Fuerteventura i Corralejo igår em o njuter i fulla drag. Varmt o gott, go mat, trevliga människor, barnvänligt mm. Har verkligen inget att anmärka på just nu.
 
Det var ett farligt pusslande ett tag att få i hop logistiken där hemma med hästarna men det löste sig till slut.
En sak är säker o de är att jag inte krusar någon  (:
Är tacksam för att hjälp jag får!
 
Nu ska här latas vidare <3
 

RSS 2.0