Häst passning

Idag passade jag Martha åt Isabelle.
Är ju inte alls bra på o mocka spån längre så vet inte om jag får fullt godkänt 😂
Men där blev fixat iaf.
 
Frös för mkt för o ta o pyssla med Santana. Så himla kallt i vinden trots plus grader.
 
Har även  haft prästen på besök för planering inför dopet på söndag. Känns som en fullspäckad vecka framför oss

Snart klar

Nu är jag snart färdig i stallet o kan släppa de. Saknaden av Alco kommer alltid finnas där men sålänge jag vet att han har det bra så känna det att jag gjorde helt rätt  <3
 
Idag har vi varit ute på en lite längre tur med Santana o med Isabella i sadeln. Så härligt väder så man måste ju passa på. (:
I helgen kör vi sista rycket i stallet o förhoppningsvis hinner vi med ännu en ridtur på Santana.
 
Nästa helg är det dop för Matteo o jag nollar även i veckan 😉 (hemska tanke) så vi kommer ha fullt upp. 
Därefter hoppas jag att allt lugnar ner sig lite igen o man får med tid över till annat än bara måsten. 

Utrensning

Vi städar o rensar o städar lite  till bland hästgrejorna. Jag har så vansinnigt med grejor. Har fått sålt en del o har massor kvar att gå igenom o sälja.
Ska bära på en trähylla till Santana med. Hade hoppats på att få in den i bilen men icke så får väl bära den dit helt enkelt. Är ju inte speciellt långt att gå.
 
Är det någonting ni söker i ffa cob så hojta, ev har jag det😁
 
Har köpt en ny ridhjälm till sessan som hon längtar efter att få inviga. Denna gången är det jag som måste bli frisk först. Legat med feber 4 nätter i rad nu 😣😣
 

Prins röd

Jag valde att sälja. Alltihop gick jättefort o idag flyttade han till en jätte trevlig tjej som jag är övertygad om kommer behandla honom som den prins han är <3
Han flyttade inte så långt iheller vilket känns skönt om jag vill hälsa på.
 
Att fatta ett beslut om att sälja världens socialaste, snällaste, finaste, roligaste o väluppfostrade häst gör så nedrans ont i hjärtat. Att acceptera och inse att man inte längre är det bästa för honom utan låta honom komma till någon som har tiden för honom.
Vi var inne på vårat 11e år tillsammans så det är inget beslut jag fattade snabbt.
 
Önskar Alco o hans nya ägare all lycka i världen <3
 

Besiktning

Nu är jag nog säker på att sälja. Men så e de det där med o gå efter magkänslan o hitta den perfekta familjen. Jag hoppas att jag hittar någon som känns rätt.
Hade veterinär ute nu i em som gjorde böjprov o han tyckte han var jättefin, mjuk och fräsch för sin ålder. Var jätte roligt att höra:)
 
Nu har jag precis landat hemma i soffan o försöker få upp värmen igen. Min stackars medryttare frös så hon skakade ute i stallet. Brr o fy för regn (men hellre de än snö) ;)

RSS 2.0