På språng bakom Alco;)

Varit en lugn helg för Alco..=)
Vilade i lördags o Hanna skrittade honom igår.

Idag fick det bli tömkörning. Och då jag tänkte börja tömköra upp o ner längs grusvägen väntade Berith på mig så hon kunde tömköra Cublai samtidigt.
Från att vi gick ut ur ridhuset tills vi kom tillbaka på gårsplanen igen taktade Alco sidleds. Han varvade med att gå helt på tvären till att bara gå lite. O så bytade han sida på rumpan då o då.. Suck..
Han skrittade inte ett enda steg!
Tillbaka igen fick han trava på en volt runt mig på gårsplanen till han lugnat ner sig lite; sedan intog vi paddocken ett tag.
Han är jätte fint o mjuk o lägger sig lågt på volter men så fort man försöker öka volten eller gå på rakt spår sätter han iväg *morr*
Han har samlat på sig sådan energi att det är galet, hade han varit hälften så pigg när man sitter på hade man åkt i backen flera gånger om.

Avslutade med att galoppera honom inne i ridhuset eftersom det var lite för halt för o våga sig på det ute i gräspaddocken.

Hittat pay n jumps nu under våren som vi har som mål att vara med på.
Stallet där Ellinor har sin häst har en redan den 1 Mars med; beroende på hans ork o vilja funderar vi på att dom ska vara med där på låg höjd.
Får se hur det blir. Går vilket som lugnt fram:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0