Vila

Prins röd njuter av sin sommarvila =) O jag njuter av att slippa ångesten jag känner var gång jag inte hinner med.
Idag har jag 2 veckor kvar tills semestern (dvs 11 arbetspass). Trodde aldrig jag skulle komma så nära mållinjen i början av sommaren när flera kollegor gick på semester.
Vi har kämpat med våran trädgård och har mycket kämpande kvar, men kanske att det mesta är fixat inför vår semester så att vi bara kan njuta o fixa lite "små pill" här o var.
Nytt staket, o ett trädäck är avbockat på "att göra listan" , nu väntar grävande, stubbfräsning, plattläggning, singel o anläggning av gräsmatta + sandlåda *puh*
Det låter mycket men vi kommer få hjälp:)
 
Såg tidigare att Lindwalls uthyrning i Klagstorp har grästrimmer för uthyrning så tänkte hyra den o ta en sväng om i hagen så att den går att vistas i för småttingarna efter betesperioden:) Vår är eldriven o jag behöver bensindriven. Ibland blir man glad när "stora problem" inte är så stora egentligen utan har lätta lösningar :)

Slut i rutan

"Slut i rutan" är en fras Bella använder flitigt här hemma o nu stämmer den verkligen. Energinivån är nere i botten efter att ha tömt stallet för att sedan högtryckstvätta o skrubba rent. Därefter sopa ut massa massa vatten.  För stunden orkar jag inte ens lyfta armarna.
Efteråt rusade jag in i duschen, var täckt med skit från topp till tå så ville inte veta vad som fanns i mitt hår.
 
Har beslutat att ställa av Alco 3 veckor nu till en början. Känns inte schysst mot honom att ridas en gång ena veckan o kanske två ggr veckan efter.

RSS 2.0