annandag jul

O så kom snön och kylan tillslut. 
Försökte longera igår men gick bara i skitta pga styltor,  idag gav jag mig inte på det alls då de var is vart jag än såg :(
 
Gallret för fönstert i Alcos box hade åkt ner på julafton,  mammsen upptäckte de när hon skulle ge kvällsmat. Tror han fått de på rumpan för han är lite öm o skrapat sig på ena bak men tack o lov inte värre än så! De väger ju en del de där gallren.
Första o sista gången man är m om ngt sådant hoppas jag:)
 
 
Hoppas ni haft en bra jul o firat med folk ni bryr er om:)
 
 

blött

Det verkar bli en blöt jul i år. Egentligen tkr jag de e bra för jag avskyr att köra bil när det är halt ute. Avskyr när det blåser så att snön virvlar upp över vägen o man inte vet hur långt man kan köra innan man sätter sig i en driva.
Meen, hade jag varit mammaledig än hade jag gärna sett en vit jul .
 
Fördelen är väl att Alco kan hållas igång,  iaf när de gäller underlaget. Tidsmässigt är det tufft för tillfället.
 
Hoppas ni får en trivsam jul!
God Jul

Onsdag

Ledigheten efter helgen är slut, nu går jag på 2 kvällspass sen e jag ledig igen *skönt*
Det är väl lite så att man jobbar för att kunna uppskatta ledigheten lite mer (:
 
Trillade i förra veckan när jag skulle morgon fodra, hann inte ta emot m händerna så dök m huvudet före rakt ner i marken.  Har haft så himla ont i kropp o knopp efter de. Nacken har gjort så ont att jag mått illa.  Därför har jag inte iheller ridit på länge nu:(
 
Körde förbi för att luncha hästarna igår. När jag kommer till huset ser jag att dörren står vidöppen o mattan halvt utdragen  *åh nej inte inbrott igen* hann jag tänka.
Var så illa  tvungen att gå in för o byta till gummistövlar men allt såg orört ut  så det  förblir en gåta:/

verkligt

I förra veckan hade jag hovis till hästarna, tog även en o annan ridtur. 
Nu är de ny månad o min föräldraledig är slut *sad but true* Mattias är pappaledig en liten tid o i Januari  är det dags för att skola in loppelusen på förskolan.
 
Nu har jag  gjort  min första arbetsvecka och mest troligt dragit på mig en förkylning då jag fått ont i halsen. 
Nyss varit o fixat stallet o longerat Alco. När man nu tittar ut är jag glad att jag gjorde allt klart så pass tidigt då de regnar.
 
Blev lite lagom lack igår när jag tog in posten, hade fått brev av agria om att 2 av mina hästar snart blir 4 år o att jag därför kan göra en tilläggsförsäkring. 
Den ena hästen e Doffe som jag sålde i sommras. Jag vet även att jag ringde in o sa upp den dagen efter.
Hur bevisar jag de?? Har gått o betalt för en försäkring jag inte ska ha. Får ringa på måndag men har svårt o tro att jag blir kompenserad
 

RSS 2.0