Gott Nytt År

Önskar er alla ett Gott Nytt År:)
Har inte skrivit på ett par dagar pga att jag inte mår något vidare; men de går väl över hoppas jag.
Vår resa till Hawaii som är om 6 dagar har legat risigt till ett tag men förhoppningsvis går det år ljusare håll nu så att vi kan komma iväg:)
 
Har fantastiska vänner som ställer upp o motionerar mina djur och min mammi som mockar o sliter när jag inte kan gå ut i stallet.
Mattias är även helt fantastisk som tagit med ridlekisbarn ut på ridturer :)
 
Hoppas att 2013 blir ett bra år för oss och för er..!

GOD JUL

God Jul!:)
Hoppas ni får en mysig sådan, med god mat o dryck o sällskap av de ni tycker bäst om <3
 

Dan före dan före dopparedan..:)

Gjorde nyss ett halvhjärtat försök att få till någon julbild på hästarna som kan publiceras här i morgon men ack vad motsträviga de var:)
La inte ner så mkt tid iheller utan steg in o boxarna, på med mössan o tog ett kort;D
 
Denna dagen har spenderats på jobb, åkte sedan ner om stan för o handla sista klapparna, samt lunchade med Mattias... Var en liten risk då det dragit upp till snöstorm precis då men vi valde att chansa.
Bilturen hem sen var nog en av de värre jag gett mig in på. En sak med höga vallar som man sätter sig i. Men att inte ens kunna se bilen framför sig! Att bara se moln med rök vart man än vänder blicken o att stundtals undra om man fortfarande är klar på vägen.. Fy katten säger jag bara...

Hemma sen släpade vi in julgranen o klädde den; sent ute i vanlig ordning men nu står den fint lagom till julafton(:
Gått från minus till plus så förhoppningsvis går det bra att köra till jobb i morgon:) Första delen av dagen ska nämligen spenderas där.
 
Om jag sen har handlat julklappar till alla åtta hästar så är svaret NEJ... ;) De har jul varje månad känns det som. Alco har dock fått ett 400 grams helhals vintertäcke samt ett bling-bling dressyrträns
 

Jultider

Snart jul o jag har inte handlat klart hälften av julklapparna ännu;S Tur man inte ska handla till så många:)
Hästarna har ju jul året om så de kommer inte få ngt särskilt iaf^^
 
Isabelle kom vid nio i morse o red en sväng på Calle tsm med mig o Alco. Pigga grabbar som låg på bettet hela rundan:)
Har även kört Santana (som idag var rädd för snö-resterna han skulle passera). Pigg o glad även han.
Doffe o Cezar blev lite ompysslade.
 
Ska försöka få tag i fler mini träns så att Doffe o Cezar kan börja vänja sig vid det efter vår semester så att man kan börja tömköra dom lite mer i vår. Tänkte köra in dom som 2,5 eller 3 åringar beroende på hur de växer nu o fram till kommande höst.
 
Idag väntar julfest; ska upp o jobba i morgon så den blir inte långvarig för min del, men skönt att komma iväg lite.
 

Snöstorm

Ibland är de skönt att en ledig dag infaller när det är sånt här väder. Hur jag ska ta mig till jobb i morgon bitti (då de beräknas hålla på fram tills dess) blir intressant. "Insnöad är ingen giltlig frånvaro" längre...
De som satte den regeln bor nog i stan; för stadsfolk saknar förståelse för oss som inte bor i centrum; kan de ta sig fram i stan kan de inte förstå att de kanske inte går här?! De är varmt välkomna hit på besök en vinterdag som idag iaf. Jag riskerar inte livet för mitt jobb, den saken är klar. Däremot försöker jag ALLTID att köra dit:)
 
Jag på Alco, Mini på Calle o Emma på Asse gav oss ut på en ridtur i förmiddags; det blåste en hel del men vi ville motionera pojkarna innan den väntade snöstormen.. Den kom när vi var på väg tillbaka; fy för:( Sista sträckan har aldrig känts så lång; man såg ingenting o jag tyckte så synd om grabbarna.
Alco fick på sig sitt nya 400 grams helhals täcke när vi släppte ut sen. Men de ska få komma in om en timmestid tror jag. Tycker bara synd om dom.
Stona tog jag in igen kl 12, de var mer lr mindre 3 vandrande is-pinnar.
Går inte längre att se ut genom fönstren här hemma.
Snö är mysigt, det får gärna ligga MASSOR. Men det får bara inte blåsa, det är de som ställer till det.
 
Överväger om jag ska vara duktig o sätta upp julgardinerna som kom i fredags; eller om jag ska unna mig ännu en powernap?!
Är ju trots allt ledig.
 
Bilden på Cezar är inte från i dag:) Tog den tidigare i veckan^^
 
 

Ännu en mysig ridtur

Idag blåser det inte det minsta så jag o Mini tog ännu en tur på grabbarna i morse. Jätte mysigt när snön ligger helt stilla.
Alco var lite störig, men annars gick det jätte bra.
Vet inte om jag vågar boka in ngn dressyrlektion just nu dock de det är ganska halt på sina ställen o jag knappt vågar mer än o skritta..
Får hoppas på att de smälter undan en vända iaf så att vi hinner träna lite innan vi reser. Igår var det nämligen exakt 1 månad kvar tills vi åker<3
 
Småttingarna mår prima de med(:
 

Snö Snö o åter snö

De har kommit en del snö de senaste dagarna. Kör man in mot Trelleborg (1,2 mil bara) så är där nästan ingenting alls. Känns lite konstigt.
Snön har dalat här sedan i morse.
 
Jag o Mini tog en tur på Calle o Alco i snön. Det är lite lurigt för man ser inte var där är is under. Men tar man det bara försiktigt så går det bra:)
Alco fick styltor dock^^
 
Bilderna som jag fick taget på Alco, Calle o Donna fick jag igår.
Hon som fotat dom heter Emma Skytte så tänk på om ni vill använda dom på något vis att nämna vem som tagit dom..!
 

RSS 2.0