Orkanvindar

Skojar du eller?:O
Började blåsa upp igår redan, sedan lugnade det sig och idag har det varit riktigt jäkligt. Var nästan på gränsen till att jag inte skulle kunna köra till stallet. Blåste över på fel sida av vägen hela tiden så när jag fick möte fick jag stanna vid vägkanten och vänta tills de kört förbi.

Hästarna hade bara varit ute max 3 timmar idag, skönt för dom! (att komma in igen alltså)
Men fy bubblan va grisig hans box var, ja.. Mer än vanligt tom!:O
Ridhuset var bokat tills fem så det blev att pyssla med allt möjligt annat innan vi kunde rida. Hade uppfattat det som att det skulle vara en "vanlig hundkurs" där inne men det var de som tränar polishundar/väktarhundar som höll till där. Ngn polis från Göteborg o Sthlm hade till och med pallrat sig ner, i VÅRT ridhus för o träna hundar:O Fniss*

Fick hem vårt nya tävlingsträns till distansen igår så det var självklart ett måste att få rida med idag:P Han såg ut som en gallopör i det, Sweet.
Hoppade, men blev bara ett skutt på högre höjd och de andra på mini eftersom konsentrationen var nog inte helt på topp med tanke på hur det lät i ridhuset när vinden låg på. Gymnastikhoppning med 3-studs med andra ord. DUKTIG!
Tagit ett kort med mobilen när han har det på sig, jätte kass bild men man ser vad som är fram och bak iaf:)



Ha de fint!
image95

image96

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0