Slitsam dag

Mamma väckte mig halv sex *gäsp*
Upp o på md kläderna o sedan handlade vi md frukost till stallet. Jag hade tagit på mig att morgonfodra eftersom vi ändå skulle iväg.
Storm o regn.. Kul väder för tävling^^
Ut med hästarna kvickt. Shettisarna kunde ja ta alla 3 samtidigt o Gustavia o fölet tog jag tsm.  Han måste gå i grimma o grimskaft då han inte alls är beroende av sin mamma o går gärna på annat håll :P

Ellinor o Eva (hennes mamma) var sena på det så jag hann mocka o blanda mat o göra honom ren o fin :D När jag kom med transportskydden insåg han allvaret o blev lite nervös *fniss*
Gick rakt in i släpen när linan var sidan om som vanligt.. O var lugn fast han fick stå länge i transporten o vänta eftersom vi kom dit så tidigt. =)
Tyckte banan var lite knepig, men inte svår egentligen.. Bara så där konstig liksom.
Framridning o framhoppning var utomhus (jippie i de vädert) eller ja.. Framridning vill ja inte kalla dt för de fanns inget ställe att rida fram på utan man fick skritta runt på parkeringen tills man kunde komma in på framhoppningen. Ellinor satt med två jackor o flera tröjor o regnbyxor utanpå ridbyxorna o Alco hade skrittäcke på sig som täcke en del av honom.. Ändå var Ellinor våt ändå in på skinnet.
Vi (jag,mamma, Ellinors mamma o Ellinor själv) kom fram till att om han gjorde en bra runda i 70.n hoppade vi över sista klassen o åkte hem ist.
Framhoppningen gick skit bra, språng flera meter över *asg* o han var lugn.
Inne på banan stannade han på alla hinder en gång utom nr 5 o nr 7.. Precis som om han ville kolla läget innan han skulle hoppa över.
suck.. så vi fick stanna en klass till. De skrittade runt på parkeringen eftersom det inte var många starter före till nästa klass o struntade i framhoppningen eftersom han gick bra där. ( man var lite smått i lä när man höll till där)
De hade inte koll på startlistorna utan när det var Ellinors tur släppte de in två andra på banan. Jag o hennes mamma arga som bin såg till att hon kom in fortare än kvickt *hahahaaa*
Han hoppade allt som skjuten ur en kanon o hade sån bjudning att det var kul o se!:) Men den andra hästen på banan som väntade på sin tur krånglade när Alco kom på nr 5 (som var mot den hästen) så han stannade.. tyvärr. Annars hade de blivit en felfri runda.
De fick hoppa om hela banan men Ellinor  slöade till o tappade vänster sida lite mot nr 2 så det blev ett stop där sedan hoppade han fin fint över resten.

Jätte nöjd med dagen o med hans humör o hur han uppförde sig..
Ellinor är en kämpe o jätte duktig hon med.
Bättre väder hade kanske gjort dagens resultat mkt bättre:)

 .. hem ville han för han sprang in i släpen när vi var klara:P
(varning för kassa ridhusbilder)




Kommentarer
Postat av: "Farmor"Kicki

GRATTIS igen!!

Vilka kämpar ni är allihopa tummen upp.

1000 grattiskramar & mulpuzzar på guldkillen :D

2008-10-05 @ 16:22:16
URL: http://www.aagrenarabians.com
Postat av: Linda/Alco;)

Tack för de kommentarer ja får o pepp före o efter tävlingar!:)

2008-10-17 @ 22:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0