Påskhelgen

Har ni haft en bra påsk?;)
Har spenderat min på jobb så långt; har ett pass i morgon kväll med.. En fördel är ju att det är storhelgs ob alla dessa dagar(:

I morse fick mina 3 musketörer varsin borstning.
Santana fäller inte fullt så mkt längre; den värsta delen av vinterpälsen är nog av.. Vet inte riktigt hur det funkar, men det kanske stoppar upp lite med fällandet när det blir kallt igen? Har faktiskt ingen aning men det verkar nästan så.. Både han o Alco har fått lite tjockare päls igen (mest på halsen där de varit klippta)

Det är tur att man inte är rädd för sina pojkar; Doffe vände ändan till o backade upp mig i väggen.. HaHa, ENBART för att han ville bli kliad *snutt*
Hade det varit när jag precis fått honom hade man nog fått akta sig för där kom länge ett eller två bakben; nu tänker han inte ens tanken. Världens snällaste lilla kille!

Cezar fäller dåååligt; vill att han ska komma igång o fälla ordentligt nu så jag kan få bort alla hemska tovor under mage mm... Han är inte överförtjust i o bli pillad på men vänjer sig så illa tvunget successivt vid det med.
Tog framhovarna idag o kratsade.. Han har ju blivit verkad förr men tänkte att det blev för mkt så struntade i bak. De får jag ge mig på i morgon eller en annan dag.

Trevlig kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0