Dressyrtävling Malmö RK

Idag var dagen med stor D.
Jag var inte ett dugg nervös förens vi svängde av E6an ner mog Limhamn och jag insåg hur nära vi var. Då vände det sig i magen o jag ville att vi skulle vända hem igen *skratt*
 
Alco var dunder pigg o på bettet o verkligen SPÄND hela framridningen.. Inne i collectingringen höll han på att avlida för en solkatt så jag skrittade bara där inne med honom o försökte få han att slappna av.
På banan sen var han väldigt spänd och ritten kändes inte jätte bra; men vi fick 60,370% trots allt. Blev faktist lite förvånad.. Klassen var en CR men hade de varit prisutdelning så hade vi kommit på 3dje plats.
 
Till nästa start för mig sedan var det 45 min så jag skrittade runt på honom 20 minuter innan jag värmde upp honom på nytt.
Framridningen denna gången kändes mycket mer avspänd och harmonisk.
Debuten på långa banan var givetvis lite nervös och här skulle man vara ensam inne i ridhuset. Men det kändes väldigt bra hela ritten. Vi fick inte till ökningarna som jag önskat då han var spänd och blev nervös när grusen skvätte upp på de vita staketet.
Slutade på 57,667% och hamnade i mitten av 37 startande.
 
Kort o gott så är jag jätte nöjd med oss båda o tacksam att jag fått en sådan bra tränare som verkligen plockar fram det bästa ur oss båda...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0